Han Pelster

Han Pelster is een trainer en adviseur met veel ervaring op het gebied van crises en veiligheid, zowel in het veld als bestuurlijk. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld binnen de non-profit en profit organisaties.

Han is een adviseur die zich graag zo snel mogelijk identificeert met uw organisatie om vanuit deze invalshoek de beste structuur en inrichting van het crisismanagement te kunnen ontwikkelen en te implementeren. Dit kan zowel op de werkvloer als binnen de directie of raad van bestuur.

Naast zijn werk als trainer en adviseur op het gebied van crisismanagement en security management, is Han Pelster ook een zwaargewicht binnen het internationale disastermanagement. Hij is onderdeel van 3 verschillende disasterunits; het Civil Protection Mechanisme van de Europese Unie (EUCPT), de Emergency Response Unit (ERU) van het Rode Kruis en het Disaster Assessment & Coordinatie team van de Verenigde Naties (UNDAC). Voor deze taken bevindt Han zich regelmatig in internationale ramp- en/of conflictgebieden.

Tot slot is Han ook een gedreven projectmanager en operationeel leidinggevende binnen de grootste evenementen van Nederland. Han is al enkele jaren als vrijwillig projectleider en/of operationeel leider betrokken bij de Nijmeegse Vierdaagse, de Dam tot Dam en andere grote landelijke evenementen waar het Rode Kruis haar hulpverlening aanbiedt.