Veiligheid

Een veilige werkomgeving is voor uw organisatie uiteraard heel belangrijk. Een veilige werkomgeving maakt dat uw medewerkers zich prettig en veilig voelen op de werkvloer. Hieraan zitten meerdere aspecten. How2respond kijkt niet alleen naar de fysieke veiligheid, maar ook naar zaken als werksfeer, meldingscultuur en gedrag.

veiligheid How2respond

Fysieke veiligheid en gedrag

How2respond werkt met specialisten met achtergronden in zowel de Safety and Security (HSE, HSEQ, HVK, MVK) alsook op het gebied van psychologie en gedrag. Op die manier kunnen wij optimaal met u meekijken hoe u uw organisatie zo veilig mogelijk kunt maken en dat het ook uitvoerbaar is. Want met veiligheid op papier alleen is de werkomgeving nog niet echt veilig.

Veilig melden

Om goed in beeld te krijgen hoe veilig de werkomgeving bij u is is het belangrijk om te weten hoeveel meldingen er zijn van onveiligheid en onveilig gedrag. Daarnaast is het belangrijk om te weten of die cijfers volledig zijn of niet. How2respond heeft veel ervaring met het doen van onderzoek naar veiligheidsgevoel en meldingsgedrag. Onze specialisten staan voor u klaar om u en uw organisatie hiermee verder te helpen.

samenwerking op het gebied van veiligheid

How2respond is een samenwerkingsverband van ZZP-ers. Op het gebied van veiligheid werken we niet alleen samen de zzp-ers in ons netwerk, maar werken we ook nauw samen met IVM.